Abonnement


MediBOX koster 1300 kr incl. moms pr. år for en brugerlicens. Det er muligt at tegne en gruppelicens til 1300 kr pr. bruger.

Uddannelseslæger kan få et MediBOX abonnement for 650 kr pr. år.

MediBOX er godkendt til refusion fra de alment praktiserende lægers efteruddannelsefond.

Om MediBOX


MediBOX er ejet af Månedsskrift for Almen Praksis.

Månedsskrift for Almen Praksis er først og fremmest et efteruddannelsestidsskrift for praktiserende læger.

Månedsskriftet drives af Fonden for Tidsskrift for Praktisk Lægegerning.

Nyheder


Kære MediBOX-bruger

Praksisakkrediteringsmodulet i MediBOX er godt igang og vi håber I kan bruge det. Der er 3 vigtige ting I skal vide om mappen "Praksisakkreditering"

  1. Mappen skabes automatisk når I trykker på "Aktivér akkrediteringsmodul". MediBOX skaber et sæt mapper med indikator-svar - der er 64 svar. Disse præfabrikerede svar er gruppens egne. I kan gå direkte videre med redigering af teksten ved at aktivere blyants-ikonet.
  2. Det er kun dokumenter der befinder sig i mappen under "Praksisakkreditering" der har en knap der hedder "Download dokument til pdf" knap. Det samme gælder for etablering af åbne links - linket finder du under dokumentinformation.
  3. Hvis I bruger søgning i jeres akkreditering hvor i bruger 3 cifret talkode - så er det en god ide at sætte citationstegn " "omkring tallene - eksempel Indikatorsvar 2.1.1 - Retningslinjer for patientidentifikation - skrive i søgefeltet "2.1.1" >>> tryk søg / eller tryk på mappen "Praksisakkreditering". Brugen af " " tegn er nødvendig fordi søgemaskinen ikke kan se punktum eller komma (generelt søgemaskineproblem)

 

Med venlig hilsen fra MediBOX